Follow:
Vardagsglimtar

Att avsluta en vecka

Ja, ungefär så. Ännu en vecka är till ända, helgen svishade förbi som vanligt och våren förvandlades till vinter igen. Inget nytt under solen där.

Det har varit en trevlig helg dock, om än lite hektisk. Vi for till Stockholm under lördagen, i ärenden och inte nöjen denna gång, och uträttade sådant som behövde uträttas och nu känns axlarna genast något kilo lättare. Det var en ganska varm dag där i huvudstaden. Ni vet, en sån där dag då man känner att nu, nu kanske det snart är dags att hänga undan vinterjackan för gott denna vinter. Så blev det ju inte och jag konstaterar återigen att april är bra på att luras – på fler sätt än ett.  På kvällen landade vi glada på puben, drack något som smakades syrligt av rabarber och mumsade ostar från en planka, och nu sitter jag här, en sen söndagskväll i skenet från sänglampan och det svaga bruset från trafiken och ser de sista minuterna på veckan ticka iväg.

I morgon går starten för en lång och adrenalinstinn jobbvecka för mig och på eftermiddagen åker mannen och jag till Stockholm igen.

Nu kör vi, eller hur?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: