Follow:
Uncategorized

Bokkärlek

Jag har alltid älskat böcker, så länge jag kan minnas, och det finns ingen härligare känsla än att få strosa omkring på ett bibliotek och försöka hitta nästa lilla pärm att bära med sig hem. Sedan kan man slå sig ned på ett kafé någonstans, dricka något gott och låta timmarna försvinna.

Snart är ju sommaren här också och då ska jag minsann låna hem en hel hög med bra böcker, lägga mig under ett parasoll med en drink i handen och bara läsa, läsa och läsa. Japp. Så får det bli.

På tal om semester funderar vi fortfarande över var sommarens resa ska gå. Och det är såklart en ynnest att få ha det så. Att inte bara kunna drömma utan även veta att drömmarna kan bli verklighet. Vi vill till sand mellan tårna och solvarma axlar och platsen där det enda ljud som hörs är brusandet från havet och syrsornas sång.

Men dit är det ett tag. Innan dess ska jag öppna upp en ny liten pärm och se onsdag bli till torsdag.

Vi hörs snart igen.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: