Follow:
Resor

Dag två i Stockholm

Vi vaknade sent under vår andra dag i Stockholm och begav oss ned för att äta frukost. Jag är en sån där som längtar efter hotellfrukosten redan kvällen innan jag går och lägger mig, och denna gång längtade jag lite extra efter våfflor med sylt.

Så det gjorde vi denna fredagsmorgon. Vi satt i en solig hotellrestaurang och åt våfflor med sylt och grädde, drack te och pratade om kvällen innan, såg människor passera oss och lät dagen sakta vakna till liv.

Sedan gick vi vidare, promenerade runt i solen i flera timmar och dreglade över tjusiga saker på NK.

När dagen gick mot eftermiddag tog vi bussen till Dalgatan där vi åt en sen brunch på STHLM Brunch Club.

Det blev sannerligen en härlig och sockerstinn avslutning på vår Stockholmsresa. Vi åt amerikanska pannkakor med kolagrädde och hemkokt sylt, milkshake med choklad och kakor och bagels med lax och avokado. Och den där morotsjuicen med apelsin? Hur god som helst.

Sedan rullade vi därifrån och med det var vår tripp till Stockholm över för denna gång. En resa full med sol och skratt och sena timmar på en bar vid Kungsholmen med pizza och drinkar och freaky milkshakes på en liten restaurang på Dalgatan.

Det kan vi leva på när mars nu går över till april och dagarna blir hektiska.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: