Follow:
Vardagsglimtar

Måndag hela veckan

Har ni också tidig sommar hos er? Vädret är helt sagolikt just nu så vi passar på att njuta lite extra, trots att denna vecka har varit en riktigt maratonvecka. Ni vet, vissa veckor bara svishar förbi men den här veckan har segat sig fram likt en snigel i uppförsbacke. Jag har vaknat varje morgon och undrat ”Är det fredag än?”, men nej, det är aldrig fredag.

Vardagen är hektisk och vi har fortsatt mycket att stå i. Ögonlocken blir tunga tidigt på kvällen nu för tiden. Men det är torsdag, tvätten är fixad och kylskåpet återigen fyllt. Vi började e-handla mat för någon vecka sedan och gud, det är verkligen tidsbesparande. Det kostar visserligen några kronor extra men det är helt underbart att bara kunna svänga förbi affären en gång i veckan och hämta upp redan packade kassar. Helt klart värt det.

I morgon väntar ytterligare en fin dag där vi är lovade sol och temperaturer uppemot 20 grader. Den dagen ska vi se till att ta tillvara på.

För det är ju inte varje dag man får en tidig sommar i april.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: