Follow:
Vardagsglimtar

Påsken är över

Då var påsken över för denna gång och herregud, jag kan inte förstå var dagarna tog vägen men vad skönt det har varit med långledigt. I dag har vi haft vår sista lediga dag och gjort i princip ingenting förutom en kortare promenad på nu nästan snötomma gator och maratontittande på serier i soffan.

Vi har planerat för sommarsemestern också. Det känns lite konstigt att göra det när isen fortfarande täcker marken och minusgraderna hägrar men dagarna går fort. Förra sommaren hade vi en semester som var ganska aktiv och äventyrsbetonad och i år känner vi att vi vill ta det lugnare. Sol och bad och lata dagar på en sandstrand lockar. Kanske Portugal, kanske Kroatien?

Vi får se var vi hamnar men först väntar måndagskväll och filtarna i soffan, ett nytt avsnitt av Suits och det där sista påskgodiset.

Ett perfekt avslut på en härlig långledighet.

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: