Follow:
Vardagsglimtar

Sarahs

Vilken underbar helg vi har haft. Vi startade helgen tidigt genom att promenera runt i flera timmar under en sen men varm fredagseftermiddag, med öppna jackor och sneakers på fötterna och en mugg kaffe i handen. Ljuvligt.

På lördag väntade finbesök från Borlänge och på kvällen fick vi piffa upp oss lite och äta middag på Sarahs med mina föräldrar. Mannen åt revbensspjäll och jag något med fisk och pommes och hjorton. Norrländsk Fish’n Chips kallades det visst. Det blev en kväll av prat och skratt och allt det där som får kvällar att kännas kortare än de faktiskt var.

Nu väntar en ny vecka med allt vad det innebär men snart vänner är det långhelg igen. Våren är ju trevlig på det sättet, med sina klämdagar och lite längre ledigheter. Först ska vi ro ännu en arbetsvecka i hamn, vårstäda balkongen och äntligen, äntligen få plocka fram sommarkläderna där långt inne i garderoben och samtidigt säga hej då till vinterjackan för denna säsong, men mitt ibland allt detta kan jag redan ana den:

Doften av långhelg i luften.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: