Follow:
Vardagsglimtar

Vårfika

Vi tog en fika på Kafé Trysch här om dagen! Vädret var så himla fint och solen lyste så vi kunde inte sitta inne utan tog oss ut på en promenad. Tillslut hamnade vi på Trysch.

De har verkligen Gävles godaste fikabröd just nu. Så mysigt att äta hembakat istället för de massproducerade varianterna som finns på vart och vartannat kafé. Vi åt chokladkaka och äppelpaj med blåbär och drömde oss bort mot sommaren. Jag vet att jag har sagt det förut men det är underbart att efter en lång vinter äntligen kunna höra fågelkvitter igen och känna värmen mot ansiktet.

Ja, snön finns kvar men ni ser ju – sol och öppen jacka.

I dag är det fredag och helgkänslan saknas denna vecka. Klockan är snart tio och jag har precis kommit hem från jobbet. Även i morgon väntar jobb men på söndag, då ska jag vila minsann.

Oavsett om ni taggar för helg eller, som jag, laddar för jobb hoppas jag att ni får en riktigt fin helg i vårens tecken.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: