Follow:
Vardagsglimtar

Lördagsfeeling

I dag har vi promenerat. Och promenerat, promenerat, promenerat.

Vi tog med oss hundarna och gick på en riktigt långpromenad, runt åar och på asfalt, genom skogar och förbi ängar innan vi tillslut kom tillbaka och kunde pusta ut.

Vi gick sedan vidare, köpte med oss glass med choklad- och mangosmak från ett litet stånd på torget och satte oss i solen och njöt av sommarvärme. Tänk – det är bara tidig maj och Gävle har redan haft fler varma dagar än hela förra året tillsammans.

Nu sitter jag här i soffan och vilar promenadtrötta fötter. Från en öppen balkongdörr strömmar fortfarande varm kvällsluft in och från köket hörs fräsandet från het olja. Mannen gör sina fantastiska goda friterade pommes som vi strax ska njuta av tillsammans med lite avokadodipp och goda ostar. I morgon väntar städning och andra måsten, men i kväll ska vi bara njuta av sommarluft och plockmat och lugnet.

Det är lördag, vänner. Ha en fortsatt fin kväll.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: