Follow:
Vardagsglimtar

Lunch på Söders källa

Vi tog en finlunch, mannen och jag, här om dagen. Tänk att vi kan sitta ute och äta, i linnen och shorts och solglasögon, i mitten på självaste maj. Hur ofta händer det? Nästan aldrig och därför passar vi på att njuta så mycket vi bara kan just nu.

Paret som sitter bakom oss äter sallad och dricker vin och pratar om sommaren. Att detta är vår sommar. Just nu. Att den har kommit tidigare i år och sedan byts mot en tidig höst. Jag hoppas innerligt att de har fel.

Söders källa då? Typ världens godaste lunch. Mannen högg in på lax och färskpotatis och dill och jag en av de godaste vegoburgarna jag någonsin har ätit, toppad med en stor bit Chevré.

Vansinnigt gott.

Tänk att vi får allt detta? Solsken och finlunch under bar himmel och världens godaste burgare tillsammans med min älskade. Paret bakom oss har kanske rätt. Kanske kommer sommaren som en varm vind i maj för att sedan försvinna men om den gör det, om kylan kommer tidigt i år, har vi åtminstone gjort det allra, allra bästa av den här tiden.

Mer än så kan man inte begära.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: