Follow:
Vardagsglimtar

Sol och långpromenader

I lördags var det så himla fint sommarväder så vi tog med oss plattnosarna ut på en långpromenad. Jag har nog inte riktigt förstått än att vintern helt plötsligt blev till högsommar och höll på att dö av värmeslag i mina jeans och min långärmade tröja.

När man ser detta är det svårt att tro att vi bara för några veckor sedan gick omkring i vinterjackor och skottade snö och frös fingrarna av oss.

De stora snömassorna har dock gått hårt åt naturen och överallt omkring oss omgärdades vi av översvämningar. Vi pratar inga små vattenpölar utan mer änderna-simmarna-nu-omkring-i-hästhagen-översvämningar.

Charlie, som är en typisk bostonterrier, älskar att promenera. Han flyger alternativt studsar fram medan Leia lunkar på i sann bulldoganda och stannar gärna upp för att lukta på blommor eller beta gräs bredvid vägen.

Men efter nästan sju kilometer tog till och med den flygande studsbollen en stödvila.

Nu gör vi oss redo för ytterligare en kortvecka och väderleken lovar temperaturer upp mot 23 grader.

Ledighet, sommarkänsla och sol.

Det är livet, det.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: