Follow:
Vardagsglimtar

Valborg och Blackstone Steakhouse

Då var Valborgshelgen över för denna gång. I år skippade vi hela ”stå-ute-och-huttra-medan-vi-tittar-på-kvistar-som-brinner”-biten och valde istället värmen inomhus, med vänner och grillat och pannacotta och ett alkoholfritt vin i glaset som – faktiskt – smakade riktigt gott. Leitz Eins Zwei Zero heter vinet. Hett tips för er som också gärna dricker alkoholfritt ibland.

Vi hann med att träffa lite vänner för prat och skratt på Blackstone Steakhouse också. De är helt nyöppnade och tyvärr märktes det. Men vi stekte på vår fisk och vårt kött där vid bordet och funderade över vad som skulle hända om vi spillde ut vinet över de 400-gradiga stekplattorna som stod framför oss, och i slutändan var det ett härligt sätt att starta en långhelg på: Med vänner och samtal och skratt och den där överhängande risken att sätta eld på oss själva där vid bordet.

Men nu: Veckohandling.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: