Follow:
Resor

Cafe cineast

Mitt i lilla Sveg, som är sista orten innan vägarna ringlar sig djupare in i fjällandskapet, förbi sjöar och små röda stugor och alla renar som vägrar flytta sig från vägen, finns ett så himla underbart litet café som ni måste besöka om ni har vägarna förbi. En gul anspråkslös villa fylld med retro- och filminspiration och barnsligt goda bakverk.


Vi stannade till där under vår Funäsresa för att fika och gick loss på räkmackor och hallontårta och hemmagjord chokladglass.

Så, ett hett tips om ni är i Härjedalen och åker runt – ta en sväng förbi Cafe Cineast. Själv hade jag velat flytta hela caféet ned till Gävle för ett sådant mysigt café har vi inte här.

Snart är denna måndag till ända och det är dags att börja förbereda sig för morgondagen. Då väntas Borlängebesök. Det ryktas också att sommaren är på väg tillbaka efter en tids frånvaro. Att få byta ut sneakers mot sandaler och hänga undan vårjackan och tillbringa en söndagsförmiddag på stranden tackar vi inte nej till.

Men först – tisdag och finbesök från Borlänge.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: