Follow:
Resor

Ett riktigt hundliv

Våra små plattnosar njuter, ska ni veta. Vår älskade Leia, en drömmare av naturen, är lite mer drömsk än vanligt och vandrar i väg på oberäkneliga eskapader och får mannen att kallsvettas och fara omkring som en hök med något misstänksamt i blicken. Hon kommer att försvinna bland fjällen väser han och vi är nog alla lite lugnare när hon väljer att mysa i någons knä istället.

Charlie är också lite mer än vanligt, vilket i hans fall innebär lite mer manisk, lite mer upprymd, lite mer tokig. Han jagar bollar, jagar grässtrån, jagar Leia, hoppar i vattnet, studsar på gräsmattan och är Charlie på alla sätt möjliga.

De är, båda två, lite mer än vanligt. De lyser upp, som två stjärnor en extra klar sommarnatt.

Lättheten i stegen, otvungenheten, det klara vattnet och de mjuka stigarna har gjort dem gott.

Hundglädje, när den är som allra finast.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: