Follow:
Vardagsglimtar

Fylla år

I dag fyller jag år! Jag har blivit gruvligt bortskämd i morse med en present och världens finaste blommor och en tårta fylld med det bästa jag vet – choklad. Choklad kan man aldrig få för mycket av.

Vad vi ska göra i dag? Ta det lugnt, äta en bit mat på stan och ha ett stillsamt födelsedagsfirande, mannen och jag. Precis det jag önskade.

Nu ska jag vakna upp och hugga in med en stor sked på chokladtårtan och försöka lista ut vad som kan dölja sig bakom presentpappret. För kan man begära mer än så? Världens finaste blommor och tårta till frukost och middagsdejt med mannen och de finaste grattishälsningarna i telefonen?

Tror inte det.

Jag kunde inte ha bett om en bättre födelsedag.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: