Follow:
Vardagsglimtar

Hektiska dagar

Det är hektiska dagar just nu – mycket som ska rymmas inom kort tid samtidigt som orken inte riktigt är på topp. Det är egentligen bara att stålsätta sig, intala sig själv att det kommer att bli lugnare och andas.

I morgon ska jag i alla fall äta något gott tillsammans med en gammal kompis som har vägarna förbi Gävle och på lördag kommer familjen förbi. Söndag? Då väntar Ocean’s Eight med vänner. Någonstans däremellan alla roligheter ska vi gå på husvisning med allt vad det innebär och packa väskor för herregud, vi reser snart och springa på möten och allt det där andra som ska bockas av från listan.

Men allra först ska jag ta fredag och prata ikapp och minnas tillbaka med en god vän.

Fint så.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: