Follow:
Vardagsglimtar

Lördagskväll

Godkväll från Funäs! Vi är trötta i benen efter en dag av vandringar i fjällen och särskilt trött är Charlie här, som till och med har badat i en fjällbäck.

Nu sitter vi inne och det sista kvällsljuset silas genom fönsterrutorna och landar på golvet. Vi bakar en västerbottenpaj och småpratar om dagen medan Charlie försöker stjäla Leias favoritplats i soffan – av ingen annan anledning än att det är just hennes favoritplats.

Där ute sjunger fåglarna sin sista sång för dagen och vi kopplar av i stillheten.

Vi ska ta kväll nu. Låta det allra sista av dagen försvinna medan vi dricker vårt vin och landar trötta i soffan. Men trötta på ett bra sätt – på det där mjuka sättet som bara långa promenader med mossa under fötterna och frisk luft i lungorna kan ge.

Om några timmar kommer vi att somna utan problem – ovaggat och mjukt.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: