Follow:
Vardagsglimtar

Sommardagar

Sommaren fortsätter här, även om den har dämpats något? Hettan är inte lika tryckande längre och då och då far ett regnmoln förbi och döljer solen. Dagarna springer förbi snabbt just nu och kalendern är ofta fullbokad så här innan semestertider.

Charlie har fått en panda! Han älskar den lilla björnen och ser noga till att Leia inte får tillgång till den. Vi får se hur länge den håller. Leksaker och mjukisdjur har en tendens att inte överleva så länge i sällskap med plattnosarna.

Nåväl, i morgon väntar en ledig dag. Det ska bli skönt att få sova ut på morgonen och få chans att uträtta sådant som annars får vänta till helgen.

Ha en fin nationaldag i morgon. Vi hörs snart igen.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: