Follow:
Resor

Dagar av stillhet

Vad vi gör här?

Vi sover ut på morgonen, äter frukost på terrassen under olivträdens skuggor och drar oss sedan till poolen där vi läser romaner – han något om Wall Street och finanskriser och jag om helikopterrån – och svalkar oss då och då i det kyliga vattnet.

På kvällen tar vi promenaden via bergssluttningarna ner till Firá och trots att vi har tagit promenaden några gånger nu slutar jag aldrig att förundras över hur vackert det är. Jag ser båtarna som sakta drar sig ut mot havet och långt där nere bland de vita husen anar jag liv – bruset från människor och staden som vaknar till liv i takt med att dagen blir till kväll.

Vi äter gott också! I går gick vi tillbaka till vårt favoritställe – Argo – där vi beställde in räkor och fylld bläckfisk och vegetarisk moussaka.

Den där krämiga såsen var farligt god.


Så ser våra dagar ut här. Vi njuter mat och gör allt och ingenting och det är precis det vi önskade.

Stillhet och lugn, god mat och svalkan från havsbrisen en varm julidag.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: