Follow:
Vardagsglimtar

Fotbollsyra och resfeber

Mitt i all fotbollsyra (Gah! Vi är i kvartsfinal!) vadar vi omkring bland högar av kläder och flaskor med solskyddsfaktor och allt annat som ska vi packa ned och ta med oss. Jo, resfebern börjar göra sig påmind nu. Men mitt i all feber finns förväntan också. Det ska bli SÅ skönt med en vecka av sol och bad och god, grekisk mat. Jag ska föräta mig på tsatsiki, souvlaki och bröd med fruktig olivolja.

I dag ska jag släpa mig i väg till affären och handla lite pocketböcker att ta med mig. Enda gången på året jag faktiskt köper böcker, annars försöker jag låna från bibblan. Har ni några boktips? Jag behöver lite bra böcker att sätta tänderna i.

Nu är det dags att göra morgon och ladda om efter gårdagens fotbollsfest. Herregud, vi är i kvartsfinal och ute skiner solen och om tre dagar väntar Santorini.

Inte en helt tokig start på sommaren, måste jag säga.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: