Follow:
Vardagsglimtar

Hemma

 

Vi har varit hemma en vecka nu och trots det fortsätter semestern nästan två veckor till – helt underbart, ofattbart skönt. Vi lämnade en värmebölja för en annan och kom hem till 30 grader och gassande sol. Det är dock svårt att säga att vi njuter av värmen när den just nu orsakar så mycket skada för människor, natur och djur. Förhoppningsvis får vi snart lite regn.

Vi är just nu inne på tredje veckan med värmebölja och vi försöker dämpa solstinget med vatten och sushi – ungefär det enda jag är sugen på just nu. Vegetariska dumplings och isvatten är mina favoritord just nu. Annars njuter vi av svala sommarnätter och kvällsbad med vänner och dagar på stranden.

Så ser våra dagar ut just nu alltså – värmeböljor och strand och sushi. Det enda som fungerar när staden smälter bort.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: