Follow:
Vardagsglimtar

Sista arbetsdagen

Fredag, min sista arbetsdag på en hel månad, kom och gick med en hysterisk fart. Vi avslutade med pizzalunch på Bakfickan och pratade om hur konstigt det kändes att vi faktiskt ska gå på semester nu.

För det känns verkligen konstigt. Detta är bara mitt andra år där jag faktiskt har en hel månads sammanhängande semester och det känns fortfarande surrealistiskt. Som om någon snart kommer att ringa in mig och skrattande undra om jag faktiskt trodde att jag skulle få en hel månads semester.

Men när jag lämnade kontoret där vid halv femtiden slog det mig: Det är på riktigt nu. En månad av morgnar utan väckarklocka där tiden får rulla fram i sakta mak, sandstrand mellan tårna och salta bad och doft av trädgårdsblommor.

Som att få ta en långt andetag i frisk luft efter flera månader under vatten.

Min sista arbetsdag kom och gick och nu väntar fyra veckors semester. Kan ni förstå det?

Det kan knappt jag.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Bess

    😍

    juli 8, 2018 at 00:06
  • Leave a Reply

    error: