Follow:
Resor

Snart där

I dag har vi hälsat juli välkommen. Juli, som för oss betyder högsommar och semestertider och lugn och ro. Och i år – även Santorini. Vi åker om ynka sex dagar och jag är så förväntansfull. Santorini är Grekland som jag föreställer mig med små, vita hus och blåa tak och långa, vindlande trappor i sten.

Annars har juni, med några enstaka undantag, varit en fin månad. Vi har firat födelsedagar och njutit medelhavsvärme, haft finbesök och vandrat på fjäll med mormor, druckit friskt källvatten på bergen med hundarna och suttit ute långt in på kvällen med goda vänner.

Allt sånt man bär med sig när dagarna blir kortare och mörkare.

Nu laddar vi för juli och räknar återigen ned till en av årets bästa stunder – semestern.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: