Follow:
Vardagsglimtar

Pinchos

Och så blev det söndag och första helgen efter semestern går mot sitt slut. Vi vandrar omkring i myskläder och äter rostade mackor till frukost och ser regnet ha show utanför fönstret, innan Erik ska börja färden tillbaka till Dalarna.

Vi fick en riktigt fin sommardag i går – den sista riktigt varma kanske? Jag mötte upp en fin vän på stan och vi gjorde stadsfesten tillsammans med hennes familj innan Erik kom hit. Och sen blev det kaffe på stan och Pinchos på kvällen och promenader längs vattnet, innan dagen avslutades på balkongen med chips och musik.

Och vi hade det bra på Pinchos! Halloumi och vårrullar i tapasformat och världens minsta prinsesstårta – och så goda drinkar i den svala sommarluften. Utekvällar är ju extra härliga när man vet att det kanske inte kommer så många fler denna säsong.

Vi rundar av helgen så tycker jag. Spontanträff med en älskad vän och Dalabesök, miniprinsesstårtor och kvällspromenader i sommarluft.

Nu är vi mer än redo att möta en ny vecka.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: