Follow:
Vardagsglimtar

Sista veckan

Om jag blundar kan jag nästan inbilla mig att vi fortfarande är kvar i Grekland med den tropiska värmen. Hettan som slår emot som en betongvägg varje gång vi går ut.  De solhettande kinderna och den fuktiga luften. Men det är vi ju förstås inte. Det är bara Sverige som ger oss ännu en vecka med galet sommarväder. Jag inbillar mig att värmen gör oss lite långsammare, som att tiden går i slowmotion och varje rörelse tar lite längre tid.

Det, eller så det helt enkelt börjat sjunka in att det just nu finns tid för tid.

I dag lämnar vi juli bakom oss och går in i augusti, vilket också betyder att vår semester börjar gå mot sitt slut. Vemodigheten över det ligger och lurar där i bakgrunden men än så länge håller vi den på behörigt avstånd.

Vi har ju trots allt en halv vecka kvar av slowmotiontid och solhettande kinder och nästan-Grekland.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: