Follow:
Alexander

Att se ljuset

Jag vet inte riktigt var jag ska börja men jag vet att jag inte vill sluta. Så mycket har hänt sedan jag senast skrev regelbundet och kanske var det så, att orden började ta slut där i oktober 2018. Efter många års kämpande och längtande efter en familj var ännu en sorg lite för mycket att mäkta med och mörkret för stort för att orka skingra.

Men i september i år förändrades våra liv för alltid då vår älskade son, mot alla odds, kom till världen. Det är en gåva vi för alltid kommer att vara tacksamma för.

Så, nu sitter jag här med en sovande liten pojke bredvid mig och jag kan knappt förstå att han är min att behålla. Han, med de finaste gråblåa ögonen och svarta lilla kalufs och bomullsmjuka händer som trasslar in sig i mitt hår. Han, som plaskar som en liten säl så fort vi badar honom, som kan ge skeptiska blickar som ingen annan och som är så lugn att han till och med sover i någon slags avancerad yogapose. Av våra vänner kallas han Gandhi men här hemma heter han Alexander.

Alexander, som vi på slutet knappt vågade drömma om men som kom med ljuset och förändrade allt.

Han är det allra finaste vi någonsin fått.

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: