Follow:
Alexander

This is 1 month

I fyra hela veckor har du funnits hos oss, du fina lilla pojke som fortfarande doftar hav och gör små knorrande ljud och långa ljudliga ”ahhh” när du är mätt och belåten. Du sover mest hela tiden men de få stunder du är vaken har du sakteligen börjat fästa blicken. Du rör dig försiktigt, observerar oss och greppar våra fingrar med dina förvånansvärt starka små händer.

Då du sover så mycket får vi ibland väcka dig för att äta, men när du väl äter äter du oss ur huset. Vi oroade oss en aning för att du inte fick i dig tillräckligt med mat, men när vi får en tabell med cirkamängder en bebis bör äta ser vi med viss chock att du äter som en tvåmånaders bebis. Din viktkurva är som en pil som pekar rakt uppåt och vikten behöver vi inte oroa oss över.

Annars är du en nöjd och trygg liten människa. Du somnar överallt, gärna med armarna sträckta över huvudet och med små nöjda små pip.

Att du är här nu, på riktigt, och ligger och sover i våra armar kommer alltid att vara perfektion.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Denise Taylor

    Vilken sötnos! 😀

    januari 31, 2020 at 12:05
  • Leave a Reply

    error: