Follow:
Alexander

This is 2 months

Och så kom det äntligen! Det efterlängtade leendet. När du var sex veckor började vi så smått tro att dina leenden inte längre enbart var reflex- eller sömnleenden men det var svårt att vara helt säker för de kom så sällan och var så snabbt förbi. Men när du var sju veckor fanns det inte längre något tvivel – din pappa och jag log mot dig och du tittade oss i ögonen och log stort tillbaka.  Det var en av de finaste stunderna sen din födsel.

Din nacke blir stadigare och stadigare men fortfarande behöver vi stödja den noga. Du fäster dock blicken riktigt bra så länge man står framför dig och inte för långt bort.

Sömn och mat: Du är fortfarande ett litet matvrak och äter och äter och äter, cirka var tredje timme eller oftare dygnet runt. Vi börjar dock märka av tendenser att du vill fasa ur ett av dina nattmål och när du är cirka sex veckor hoppar du för första gången över ett av dina nattmål och äter ett sent kvällsmål, ett mitt på natten och ett tidigt morgon.

Den första månaden var det High Chaparall på nätterna här henma. Alla sov överallt och ingenstans och där man somnade vaknade man sällan upp. Livet med nyfödd bebis 2.0. Nu när du närmar dig två månader sover du i ditt näste i vardagsrummet och en av oss tar sista kvällspasset och en av oss nattpasset.

Med magen är det sämre. Vi började märka av orostecken när du var cirka fem veckor och det eskalerar till konstant gråt mellan klockan 22 och 1 på natten. Alltid samma starttid. Kolikkänningar kallar BVC det. Det skär i hjärtat att se dig vara så ledsen utan att kunna hjälpa dig. Du ska veta att vi försökte med allt. Semper magdroppar, Minifom, mjölkfri kost, magmassage, varma bad och alla ersättningar som finns tillgängliga att köpa. Hej hej! vi har testat er alla.

Förutom sena kvällar är du en nöjd och lugn och eftertänksam liten kille. Du fyller våra liv med så mycket kärlek, mer än vi någonsin hade kunna drömma om.

Med dig i famnen är allt som det ska vara.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: