Follow:
Alexander

This is 3 months

Hej tre månader! Det är kanske min favoritålder hittills. Du är vaken mer och mer på dagarna och då är du nyfiken och uppmärksam men samtidigt har vi kvar det härliga bebismyset där du gärna vill ligga på bröstet och sova. Det bästa av två världar. Kolikkänningarna som varit där tidigare kulminerar när du är nio veckor och är helt borta när du är tre månader. Vi vet inte var det kom ifrån och vi vet inte heller vad som fick det att sluta. Men du mår bra och då mår vi bra.

Det bästa av allt? Gapskrattet. På annandag jul kom det helt plötsligt, som från ingenstans. Ett stort och ljudligt skratt, ända från magen och dina ögon glittrade. Det gjorde nog mina också.

Mat och sömn: När du är tio veckor börjar vi märka av att du inte längre är så intresserad av att äta på natten och när du är elva veckor händer det plötsligt! Din pappa väcker mig på morgonen och vi har alla tre sovit oss igenom natten. Fortfarande vill du äta ett sent kvällsmål och ett tidigt morgonmål vid 6-tiden och din aptit är glupsk.

Men tre månader alltså! Gapskratt och nyfikenhet, bebismys och avsaknad av kolik. Får jag kärleksbomba dig, tre månader?

Share on
Previous Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: